Beste ouders / verzorgers,

Wat fijn om na de zomervakantie alle blije en opgewekte kinderen de school in te zien komen. "We hebben er weer zin in juf".

Schooljaar 2017/2018, het tweede schooljaar in ons prachtige nieuwe schoolgebouw in de Luxemburgstraat. Een jaar waarin we (samen met u, ouders/verzorgers) stappen blijven maken in het versterken van de ouderbetrokkenheid; zo komen er koffieochtenden en willen we gaan starten met groepsouders. Een jaar waarin we (als brede buurtschool) weer wat meer een school zullen zijn die ‘midden in de wijk staat en de spil vormt in een netwerk van onderwijs, welzijn, jeugdzorg, cultuur, buurtwerk en sport’. Een jaar waarin we natuurlijk vooral goed onderwijs zullen blijven geven. We verwijzen u voor een aantal zaken die (in de meeste gevallen) ook in onze Schoolgids staan naar de mailing van Mijnschoolinfo van 21 augustus 2017.

Veel leesplezier !

Ellen-Marjon Scherf