Naschoolse opvang (NSO)

Onze school heeft voor de buitenschoolse opvang (BSO) een samenwerkingsverband met Kinderopvang 2Samen, die al 70 jaar professionele kinderopvang in Den Haag en sinds 2007 ook haar diensten in Monster aanbiedt.

2Samen heeft KICKs, dat bruisende en uitdagende activiteiten aanbiedt voor kinderen van de naschoolse opvang. Veelzijdigheid en kwaliteit staan daarbij hoog in het vaandel. De activiteiten hebben het karakter van miniworkshops en worden door vakdocenten gegeven. Meestal kan dit binnen de school zelf, maar soms moet dit op een nabijgelegen locatie. In vakanties organiseert 2Samen sporttoernooien voor alle BSO-locaties. Uw kind wordt ondergebracht in de groep van 2Dolfijnen in onze school. De jongere kinderen worden van school opgehaald of gebracht door de pedagogisch medewerkers van 2Samen.

Heeft u interesse of wilt u inschrijven? Neem dan gerust contact met op met 2Samen:

• Laan van Meerdervoort 70 2517 AN Den Haag.
  • Tel: 070 338 5500
  • E-mail: info@2samen.nl

BSO 2Dolfijnen is bereikbaar op:

Meer informatie treft u op de website: www.2samen.nl.