Ouderbetrokkenheidgroep (BOB)

De werkgroep brede buurtschool-ouderbetrokkenheid (BOB), met daarin zowel ouders als leerkrachten, is in kleine werkgroepen druk bezig met het uitwerken van bepaalde criteria; eerst de criteria die bij de ouders ‘hoog op het verlanglijstje’ staan.

Ouderbetrokkenheid 3.0

Ouderbetrokkenheid 3.0 is een manier van denken die school en ouders helpt om goed en slim samen te werken ten behoeve van de ontwikkeling van de leerling. School en ouders maken afspraken en zoeken naar nieuwe inzichten die het beste zijn voor de ontplooiing van het kind.

Koffieochtend

Regelmatig is er een ‘koffieochtend’ met uiteenlopende onderwerpen. Onder het genot van een kopje koffie of thee gaan we met elkaar in gesprek over zaken die de kinderen, de school, de opvoeding, het onderwijs betreffen. Verder zijn we van start gegaan met ‘groepsouders’.

Borgen en evalueren

Wat er dan natuurlijk ook bij hoort, is het borgen van de afspraken die zijn gemaakt en het evalueren van de huidige stand van zaken.

Werven nieuwe leden

Ook zijn we op zoek naar ouders die willen helpen bij het uitwerken van het een en ander.

Meer lezen over ouderbetrokkenheid 3.0? Klik hier