Tussenschoolse opvang (TSO) ‘Broodje Samen’

Binnen de Den Hertogschool biedt 2Samen de tussenschoolse opvang aan op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag. De middagpauze is een belangrijk moment: uw kind kan even de klas uit en een frisse neus halen. Tijdens de tussenschoolse opvang van ‘Broodje Samen’ kan hij/zij zich ontspannen tot de school weer begint. Een goede lunch geeft de nodige energie om ’s middags weer te kunnen leren en presteren. De TSO wordt grotendeels gedaan door vrijwilligers, begeleidt door enkele vakkrachten. Ons team van vrijwilligers bestaat grotendeels uit (groot)ouders die al ervaring hebben met het begeleiden van de overblijf.

Vrijwilliger worden?

Wilt u ons team van vrijwilligers komen versterken, geef dit dan aan bij de TSO-coördinator Jaedy Elzinga. U ontvangt een vrijwilligersvergoeding en krijgt bovendien korting op het gebruik van TSO.

Overeenkomst of strippenkaart

Als u structureel gebruik wilt maken van de TSO dan kunt u een plaatsingsovereenkomst met ons afsluiten voor de dagen dat u opvang nodig hebt. U kunt zich inschrijven via www.2samen.nl. Heeft u incidenteel tussenschoolse opvang nodig voor uw kind dan kunt u gebruikmaken van een strippenkaart. U betaalt in dat geval vooraf. Strippenkaarten zijn uitsluitend bij de BSO van 2Samen verkrijgbaar op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag tussen 13.00 en 15.00. Bel of mail voor de zekerheid vooraf om er zeker van te zijn dat iemand aanwezig is! Wij zijn bereikbaar op tel. 06 8110 0785 of 2dolfijnen@2samen.nl.

Margedagen

De Den Hertogschool heeft gedurende het schooljaar enkele margedagen, bijvoorbeeld voor studiedagen van leerkrachten. Als ouder kunt u zich inschrijven voor opvang op een margedag – óók als u normaliter geen gebruikt maakt van de naschoolse opvang. Inschrijven moet wel minimaal twee weken van tevoren, bij voldoende animo kunnen wij deze opvang aanbieden. Voor deze incidentele opvang dient dan wel een korte overeenkomst opgemaakt te worden. Voor de precieze voorwaarden en kosten kunt u contact met ons op opnemen.

Met vriendelijke groet,

Jaedy Elzinga, locatiecoördinator | E: 2dolfijnen@2samen.nl | T: 06 8110 0785