Coronavirus update

Opvang voor leerlingen van ouders met een cruciaal beroep of werkzaam in de vitale processen:

één ouder in een cruciaal beroep is voldoende om aanspraak te kunnen maken op opvang als er geen andere opvang mogelijk is. Het standpunt van SCOH/SPCP is dan ook: als één ouder een cruciaal beroep heeft, dan is er recht op opvang

Wilt u als u hier gebruik van wilt maken? Graag z.s.m. een mail sturen naar het volgende mailadres escherf@scoh.nl. We kunnen de kinderen dan tijdig in kaart brengen en roosters maken. Mocht er pas later gebruik van worden gemaakt, dan willen wij dit toch al weten. Als het dan zover is kunt u uiterlijk twee dagen van te voren mailen naar escherf@scoh.nl dat er een beroep op de opvang gedaan moet worden met naam, groep en welke dagen. Heeft u hier nog vragen over kunt u mij alleen mailen.