Naschoolse opvang (NSO)

Naschoolse opvang (NSO)

Onze school heeft voor de buitenschoolse opvang (bso) een samenwerkingsverband met Stichting Kinderopvang 2Samen, een professionele kinderopvangorganisatie met locaties in Den Haag, Naaldwijk en Monster.

Bij bso 2Dolfijnen staat plezier en keuzevrijheid voorop! Kinderen hebben na een schooldag vaak behoefte om te spelen, ontdekken, chillen, bewegen en lachen. 2Dolfjnen biedt allerlei mogelijkheden aan, maar niets is verplicht. Lees meer over BSO 2Dolfijnen website

U bent van harte welkom voor een rondleiding. 2Dolfijnen is bereikbaar op: 070 820 9812 of 06 8110 0785 en per email op 2dolfijnen@2samen.nl.

Wilt u meer weten over Kinderopvang 2Samen? Bezoek dan www.2samen.nl of neem contact op met onze afdeling Planning & Advies via 070-3385500 of planning@2samen.nl.

Naschoolse activiteiten

Kinderopvang 2Samen biedt met het programma ‘KICKS’ een uitdagend aanbod vol belevingen voor kinderen op de bso en voor scholen.

Veelzijdigheid en kwaliteit staan daarbij voorop. De activiteiten hebben het karakter van miniworkshops en worden door vakdocenten bij de bso of op school aangeboden. In vakanties zorgt KICKS voor een extra speciaal vakantieactiviteiten-aanbod, van robotjes bouwen, muziekles, dansen, freerunnen, tot surfclinics. Lees meer over ons uitgebreide aanbod van KICKS hier

website gemaakt door IZEE

Naar boven ↑