Steeds op zoek naar kwaliteitsverbetering

Op de Ds. W.E. den Hertogschool blijven we streven naar kwaliteitsverbetering. Waar nodig vervangen we onze methodes. We werken met bekwaam personeel.

De externe beoordeling van de kwaliteit van ons onderwijs wordt geleverd door de Inspectie van het Onderwijs. ‘Wat gaat er goed? Wat kan er beter? En wat móet er beter?’ Die vragen staan vanaf 1 augustus 2017 centraal bij het toezicht op het onderwijs. In dit kader heeft de inspectie basisarrangementen vastgesteld. Onze school voldoet aan de normen van de inspectie; er zijn dus geen tekortkomingen vastgesteld die noodzaken tot verscherpt toezicht. Voor ons dus een basisarrangement, wat kan worden opgevat als een signaal van de inspectie dat zij vertrouwen heeft in de kwaliteit van de Ds. W.E. den Hertogschool.

Die kwaliteit willen we vasthouden en (waar mogelijk) verbeteren. Waar nodig vervangen we onze methodes. We werken met bekwaam personeel, sinds augustus 2016 in een prachtig nieuw schoolgebouw dat aan alle eisen voldoet die het huidige onderwijs stelt.

Lees verder: hoofdstuk 6 in onze schoolgids

website gemaakt door IZEE

Naar boven ↑